Dit is een voorbeeld pagina. Het verschilt van een bericht omdat het zich op een vaste plaats bevindt en getoond wordt in je sitenavigatie (in de meeste thema’s). Veel mensen starten met een Over pagina waarmee ze zich introduceren bij de site bezoekers. Het kan iets vertellen als dit:

Hallo allemaal! Ik ben overdag postbezorger en ‘s avonds houd ik me bezig met acteren. Ik woon in Amsterdam en heb een tekkel met de naam Hecktor en houd van sterke koffie

…of iets als dit:

De XYZ vereniging is opgericht in 1971 en levert kwaliteit aan de leden. De vereniging kent sinds de oprichting meer dan 1000 leden, waarvan vele vrijwilligers taken op zich nemen om XYZ te laten bestaan.

Als nieuwe WordPress gebruiker, ga naar je dashboard om deze pagina te verwijderen en maak nieuwe pagina’s voor je site. Veel plezier!

Actueel nieuws

Samenwoners en verblijvingsbeding ?

26-7-2024 Verblijvingsbeding, zo belangrijk! Wat is een verblijvingsbeding? Dit is de regeling die geld voor samenwoners die ervoor zorgt dat bij overlijden van een van de partners alle gemeenschappelijke goederen, waar vaak de woning, het meest waardevolle goed is, in eigendom verblijven bij de langstlevende partner. Die langstlevende partner wordt dan ook enig eigenaar van die woning en is daardoor vrij om de woning bijvoorbeeld te verkopen. Zonder dat de familie van de overleden partner daar zeggenschap in heeft. Vaak word ik bij mijn uitleg over het verblijvingsbeding al onderbroken. Wij hebben nemen een overlijdensrisicoverzekering 'dus' is het al geregeld, toch? Ik informeer dan wát er is geregeld met een overlijdensrisicoverzekering. Leg uit dat na het overlijden de langstlevende een uitkering van een verzekeraar krijgt zodat de hypotheekschuld volledig of deels kan worden afgelost. Dat de langstlevende de jaren na het overlijden gewoon de maandlasten kan blijven dragen. Er valt toch één inkomen weg. Dit klopt als een bus. MAAR dit is de financiële kant. Daarmee is nog niet het eigendom (juridische) geregeld. Dat zal toch echt aanvullend in het samenlevingscontract (of in een testament) moeten worden geregeld. Dus wat ik doe voor samenwoners is de verbanden leggen tussen de financiële en de juridische kant. Uiteraard is de notaris bij uitstek de professionele partij om jou hierin te adviseren. Hartelijke groet, Rijkhoff Hypotheken Peter