Een huis kopen kost veel geld. De meeste mensen hebben niet genoeg geld en lenen geld om een huis te kopen. De overheid heeft hier ook regels aan verbonden. Samen kijken we of u aan die regels voldoet en wat uw eigen wensen of ideeën zijn over uw hypotheek. Ik help u hierbij en luister naar uw wensen en geef u een hypotheekadvies dat nu én in de toekomst het beste bij uw situatie past.

Wat komt er bij het afsluiten van een hypotheek kijken?

Om u goed te kunnen adviseren heb ik informatie nodig. Bijvoorbeeld de waarde van de woning die u wilt kopen en een officieel taxatierapport. Ook heb ik informatie over uw inkomen nodig, dat gaat via een werkgeversverklaring of als u ondernemer bent een overzicht van de verdiensten van de afgelopen drie jaar. Voordat wij een afspraak maken stuur ik u een lijstje met de benodigde informatie en vertel ik u waarvoor deze gegevens nodig zijn.

 

Advies

Als alle gegevens verzameld zijn ga ik voor u onderzoeken wat uw mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld welke vorm van lenen het beste bij uw situatie past. Ik zoek voor u de geldgever en verzekeringsmaatschappij met de best passende voorwaarden, rentetarief of premie voor nu en in de toekomst.

Actueel nieuws

Rijkhoff Hypotheken bestaat 5 jaar!

5-1-2024 2024 is het jaar om het 5-jarig jubileum van Rijkhoff Hypotheken te vieren! Het is geweldig om de overstap van loondienst naar ondernemerschap gemaakt te hebben. De overstap die zo spannend maar gelukkig ook succesvol is geweest. De positieve reacties van mijn klanten zijn een geweldige bevestiging van mijn werk. Mijn doel was en is om via organische groei (mond-op-mond-reclame) te groeien. Dat dit lukt vind ik een fantastische prestatie. Hartelijk dank voor al mijn klanten die mij hebben weten te vinden en al de keren dat ik ben aanbevolen door relaties. Het is een gevolg van mijn manier van werken, het helpen van mijn klanten, het getuigt van mijn professionaliteit en deskundigheid. Het feit dat ik mijn eigen agenda kan bepalen en geen tijd hoeft te verspillen aan vergaderingen, is pure tijdwinst en het geeft mij de vrijheid om mijn eigen koers te varen. Natuurlijk zijn er uitdagingen en is niet alles altijd even gemakkelijk. Het gebrek aan de mooie collegiale contacten die ik in loondienst had, mis ik. Daarnaast is het soms moeilijk om een stabiel inkomen te hebben, door fluctuaties in mijn omzet. Het runnen van een onderneming brengt ook meer verantwoordelijkheden met zich mee, denk aan promotie, administratie en het omgaan met veranderende marktomstandigheden. Toch is het duidelijk dat ik erg tevreden ben met de keuze om Rijkhoff Hypotheken op te richten. Ik kan mij geen andere werksituatie meer voorstellen. Het is geweldig! Op naar nog vele succesvolle jaren voor Rijkhoff Hypotheken!